Shopping Cart

No products in the cart.

Blog
/
/
Album Release!

Album Release!

Så oprandt dagen. Vores album Balancerer På Virkelige Hændelser er udkommet i dag og kan høres og ses og

Balancerer På Virkelige Hændelser

Det startede med udgivelsen af Frank Axelsens digtsamling Balancerer På Virkelige Hændelser, som udkom i 2018. Franks gamle ven, Jacob Duus, fik lyst til at sætte musik til de underfundige, billedrige digte.

Det lå i kortene, at en anden af Franks gamle venner, Johan Olsen, med sin ekspressive vokal, ville være den helt rigtige til at give musikken vinger. Et nyt musikprojekt havde set dagens lys.

Albummets ti numre flirter med fellesskabet i popgenrens fangende omkvaed.

Melodilinjer, beats og stemninger, som hurtigt kryber ind under huden. På samme tid er sangene lige så optaget af de kringlede afveje, som undersøger tilværelsens skørhed og tragikomik.

Franks sjove, skæve, dybe og ofte direkte rørende digte har altid været en inspiration for mig, så det er en kæmpe fornøjelse og ære at kunne være med til at sætte stemme på dem. Jacob Duus’ musik kommer fra samme stemningsland som digtene, og bærer dem frem legende og smukt

Johan Olsen

Musikken er skrevet af Jacob Duus og Kåre Linderoth Jacobsen, som også har produceret sammen med Charlie Alexander og Dan Fauerholdt. Den har fundet sin egen, legesyge gangart, som i modet med det krøllede tekstunivers, lader det fangende og det quirky spadsere hand i hand.

Lyt til albummet her:

Skriv et svar

Forsanger

Johan Olsen

Seneste nyheder

Følg os