Shopping Cart

No products in the cart.

Blog
/
/
Ny Single: Sommerdag

Ny Single: Sommerdag

‘Sommerdag’ er første single fra AFSPORET. Et indiepop projekt med Johan Olsen fra Magtens Korridorer som frontfigur og sanger.

‘Sommerdag’ er baseret på et digt fra Frank Axelsens digtsamling ‘Balancerer på virkelige hændelser’. Den handler om den velkendte følelse af at et lyst minde, der er svært at fastholde, og Johan Olsen formidler inderligt melankolien i denne porøse følelse. Nummeret starter som en eftertænksom ballade, udvikler sig til en fængende sommervibe og ender i en mere mørk og ildevarslende stemning.

Singlen ‘Sommerdag’ kan lyttes til på på samtlige digitale tjenester fredag d. 7 april, og det fulde album ‘Balancerer På Virkelige Hændelser’ udkommer fredag d. 12 maj.

Flyv ikke højere end vingerne bær

Sammen med singlen har vi fået produceret en stop motion musikvideo til nummeret. Den er baseret på myten om Ikaros der flyver for tæt på solen, som jo kan føles ret tæt på En Sommerdag.

Credits:
Video er Instrueret af Rasmus Møldrup og Peter Helms, kllippet af Jacob Duus, Rasmus Møldrup og Peter Helms og produceret af DuusFilm

Sommerdag er skrevet af Jacob Duus, produceret af Jacob Duus og Dan Fauerholdt

 Johan Olsen : Vokal,
Jacob Duus: Kor, keys, programmering,
Dan Fauerholdt: Keys, programmering
Mixet: Charlie Douglas Alexander
Mastrering: Martin Ankelius fra Cutting Room i Stockholm.
Indspillet I RB Sound Af Rune Braager August 2022

Skriv et svar

Forsanger

Johan Olsen

Seneste nyheder

Følg os